Personlige data og informasjonskapsler

Introduksjon

Perfekt Jeans ApS er forpliktet til å respektere og beskytte ditt privatliv. Vårt mål er å være klar over hvilken informasjon vi samler og hvordan vi bruker og beskytter dine personlige opplysninger.

Personvernreglene nedenfor (sammen med vår handelsforholdeneAndre dokumenter referert til i IT og vår cookiepolicy) beskriver hvordan vi kan samle, bruke, lagre og behandle dine personlige opplysninger.

Vi håper virkelig at du vil ta deg tid til å lese den gjennom, da vi ikke har noe annet mål enn å bevare ditt privatliv. Husk at du kan administrere informasjonen din og beskytte ditt privatliv når som helst ved å se og redigere informasjonen din på kontoen din, eller sjekke hva slags informasjonskapsler som brukes når du besøker nettstedet vårt.

 

Denne personvernreglene er for nettsiden www.perfectjeans.dk. Perfectjeans.dk er et nettsted som drives av Perfect Jeans ApS (heretter referert til som "Perfect Jeans", "OS" eller "We"), et selskap registrert i Danmark under CVR nummer 40587438 og har adresse på Abildvej 5A, 5700 Svendborg, Danmark .

 

Lovgivning og behandling

Informasjonen vi samler inn, bruker og prosesser samles i samsvar med:

  • Forordning (EU) Regulering (EU) 2016/679 av 27. april 2016 om beskyttelse av fysiske personer i behandlingen av personopplysninger og på fri bevegelse av slik informasjon og opphevende direktiv 95/46 / EF (Generell databeskyttelsesregulering) ( Tekst med EØS-relevans)
  • Lov nr. 502 av 23. mai 2018 om ytterligere bestemmelser om forskrift om beskyttelse av fysiske personer i behandlingen av personopplysninger og på fri utveksling av slik informasjon (databeskyttelsesloven)

     

    Prinsipper

    Denne policyen er basert på følgende prinsipper:

    • Personlige data må behandles lovlig, ganske og transparent
    • Personlig informasjon bør bare samles inn for spesifikke, eksplisitte og legitime formål og ikke videre behandles på en måte som er uforenlig med disse formålene;
    • Personlige data må være hensiktsmessig, relevant og begrenset til det som er nødvendig for behandling;
    • Personlig informasjon må være nøyaktige og om nødvendig, oppdatert med sikte på å slette eller korrigere umiddelbart.
    • Personlige data må lagres på en slik måte at datafaget kun kan identifiseres så lenge det er nødvendig for behandlingen.
    • Personlige data må behandles på en måte som sikrer riktig sikkerhet
    • Personlig informasjon bør ikke deles med tredjeparter, med mindre det er nødvendig for å yte tjenester etter avtale.
    • Registrerte personer bør enkelt kunne utøve sine rettigheter.

       

      Hvilken personlig informasjon er samlet?

      Personlig informasjon er data som kan brukes til å identifisere eller kontakte deg.

      I henhold til EUs generell databeskyttelsesregulering (GDPR), er personlige data definert som: "Enhver form for informasjon på en identifisert eller identifiserbar naturlig person ('Datafaget'); I identifiserbar fysisk person, forstås en naturlig person direkte eller indirekte identifisert, særlig av en identifikator som f.eks. Et navn, identifikasjonsnummer, plasseringsdata, en onlineidentifikator eller en eller flere elementer som er spesiell for den fysiske, fysiologiske, genetiske, psykologiske, økonomiske, kulturelle eller sosiale identiteten til denne naturlige personen".

      Hvis vi samler personlige data, vil vi aldri samle sensitiv personlig informasjon om deg uansett. EUs generelle databeskyttelsesregulering (GDPR) definerer sensitive personopplysninger som "Rase eller etnisk opprinnelse, politisk, religiøs eller filosofisk tro, unions tilknytning og behandling av genetiske data, helseinformasjon eller informasjon om seksuelle saker eller kriminelle overbevisninger og lovbrudd"

      Når vi bruker vår nettside og / eller kjøp oss fra oss, kan vi samle forskjellig informasjon. I alle fall er vi forpliktet til å sikre at informasjonen vi mottar og bruk er egnet for følgende formål.

       

       

      A. Når du oppretter en bruker


       

      B. Når du bestiller en bestilling


       

       

      C. Når du samhandler med nettstedet

       

       

      D. Når du kontakter oss


       

       

      E. Når du deltar i våre konkurranser / giveaways

       

      *Når vi stoler på 'legitime interesser', vil perfekte jeans alltid oppfylle følgende krav:

      • Vi må behandle informasjonen for våre legitime interesser eller til tredjepart som vi gir den;
      • Ovennevnte interesser må balansere mot dine interesser. Vilkårene for "legitime interesser" vil ikke bli oppfylt dersom behandlingen er uberettiget av sin skadelige effekt på dine rettigheter og friheter eller legitime interesser. Perfect Jeans 'kvalifiserte interesser trenger ikke å være i harmoni med individets krav til tilstanden til å bli oppfylt. Men hvor det er en alvorlig kontrovers mellom konkurrerende interesser, kommer dine legitime interesser alltid først.

       

      Markedskommunikasjon

      Hvis du kjøper eller gir oss din e-postadresse, vil du motta markedsføringsmeldinger via e-post og / eller SMS.

      Disse markedsføringsmeldingene er bare for å advare deg om våre nåværende og kommende tilbud.

      Du kan selvfølgelig alltid abonnere.

      Hvordan abonnerer du fra markedsføringskommunikasjon?

      1. tekstmelding
        -Med å følge instruksjonene på slutten av SMS-meldingen
        -Med å kontakte vårKundeservice.
      2. Nyhetsbrev.
        - med å klikke på abonnementet påmeldingen nederst på e-posten
        -Med å kontakte vår Kundeservice.

       

      Bruke data for reklameformål

      Vi bruker data samlet under ditt besøk for å lage bannere og annonser når du besøker andre tredjeparts nettsteder. Disse annonsene er opprettet via piksler og er basert på informasjonen vi har av deg (for eksempel søkehistorikk) som forklarer hvorfor du vil se annonser som samsvarer med elementer som ligner på de du sjekket ut på vår nettside.

      All informasjon som brukes til å lage disse annonsene, er pseudonymisert, og vi bruker aldri data som tydelig identifiserer deg.

       

      Dele din informasjon

      Vi selger aldri din personlige informasjon til enhver tredjepart.

      Vi kan imidlertid dele dine personlige opplysninger med selskaper som er eksperter i deres område som kan hjelpe oss med å drive nettstedet, kjøre vår virksomhet eller hjelpe oss med å tjene deg.

      Hver av våre tjenesteleverandører har blitt nøye utvalgt i henhold til deres evne til å håndtere dine personlige opplysninger. De tilbyr garantier for å implementere de tekniske og organisatoriske tiltakene som trengs for å møte kravene til GDPR og vår egen.

      Vi deler dine personlige opplysninger i følgende tilfeller:

      • Til ethvert medlem av vår gruppe, som betyr at våre datterselskaper, vårt ultimate holdingselskap og dets datterselskaper;
      • I tilfelle vi selger eller kjøper enhver bedrift eller eiendeler, kan data bli avslørt til den potensielle selgeren eller kjøperen av slike virksomheter eller eiendeler;
      • Hvis vi må avsløre eller dele dine personlige data for å overholde juridisk forpliktelse eller å håndheve eller anvende våre vilkår og andre avtaler Eller for å beskytte rettigheter, eiendom eller sikkerhet for perfekte jeans, våre kunder eller andre. Dette inkluderer utveksling av informasjon med andre selskaper og organisasjoner for svindelbeskyttelse og reduksjon av kredittrisiko;
      • Hvis vi behandler det på vegne av en kunde;
      • For bedrifter for å utføre en kontrakt går vi inn i deg eller dem, og det hjelper oss med å gjøre tjenestene våre tilstrekkelig som. Betalingsleverandører, lastfirmaer eller lager.
      • For andre profesjonelle selskaper, reklamebyråer og analytikere eller søkemotorer som hjelper oss med å kjøre, forbedre og optimalisere nettstedet eller hjelpe oss med å lagre dataene dine.
      • Med ditt eksplisitte samtykke.

         

        Overføring av informasjonen utenfor det europeiske økonomiske området

        Når en tredjepartsleverandør ligger utenfor det europeiske økonomiske området, vil vi alltid sørge for at overføringen av personopplysninger er beskyttet av hensiktsmessige garantier, nemlig bruk av standard databeskyttelsesklausuler vedtatt eller godkjent av EU-kommisjonen, hvor databehovet Beskyttelse tror ikke at det tredje landet har tilstrekkelige databeskyttelseslover som er sertifisert for personvern.

         

         

        Hva er dine rettigheter?

        Når som helst mens vi er i besittelse eller behandler dine personlige data, er dine rettigheter som følger:

         


         

        Identifikasjon er nødvendig for å få tilgang til hvilken personlig informasjon som er lagret

        Hvis du ber om tilgang til informasjonen din, må vi bruke alle rimelige tiltak for å bekrefte identiteten din før vi kan overlevere informasjon. Disse tiltakene er bare tilgjengelige for å beskytte informasjonen din og redusere risikoen for identitetssvindel, tyveri eller uautorisert tilgang til informasjonen din.

        Vi ber deg derfor om å sende oss originale eller bekreftede kopier av følgende dokumentasjon: Pass, Identitetskort, fødselsattest eller førerkort. Et av de ovennevnte dokumentene kreves for å be om personlig informasjon.

        Vi vil forsøke å svare innen en måned. Hvis du vil utøve en av de ovennevnte rettighetene, vennligst kontakt oss enten gjennom vår form Eller ved hjelp av kontaktinformasjonen nedenfor i "Hvordan kontakte oss".

         

        Hvor lenge lagrer vi informasjonen din?

        Vi vil redde dine personlige data så lenge du har en konto og så lenge som nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser, løse tvister, forhindre misbruk eller håndheve våre handelsforhold.

        Når vi ikke lenger trenger din personlige informasjon, blir de slettet eller anonymisert, slik at du ikke lenger kan identifiseres med dem.

        Vi ødelegger absolutt all økonomisk informasjon når vi har brukt dem og trenger ikke lenger dem.

         

        Hvordan sikres mine personlige data?

        Perfekt Jeans vil gjøre alt for å beskytte dine personlige opplysninger. Vi bruker de nyeste industristandarder og sikkerhetsforanstaltninger som SSL / TLS-kryptering for beskyttelse av brukerdata og personlig informasjon.

        Vårt mål er å ha alle hensiktsmessige tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre et sikkerhetsnivå som passer for risikoen for behandling og bruk av personopplysninger. Vi har beskyttende prosesser på plass for å sikre fortsatt privatliv, integritet, tilgjengelighet og motstandskraft av våre eller tredjeparts behandlingssystemer og tjenester, samt muligheten til å gjenopprette tilgjengeligheten og tilgang til personopplysninger i tid i tilfelle av fysisk eller teknisk hendelse .

        Dine data lagres alltid i sikre miljøer, og vi gir våre ansatte trening på beste praksis for databeskyttelse og krever at de inngår en konfidensiell avtale.

        Du kan få tilgang til og redigere personlig informasjon når du logger på kontoen din. For å logge på, må du kjenne innloggingsinformasjonen din (e-postadresse og passord). Det er ingen måte å få tilgang til personlig informasjon uten å vite logg inn i informasjonen, derfor kan ingen uautoriserte parter få tilgang til den. Vi ber deg derfor om å holde passordet ditt hemmelig og ikke dele det med noen andre (eller venner og familie). Vennligst informer oss umiddelbart om du vet eller mistenker å ha mistet loggen din, eller av noen andre har tilgang til kontoen din.

         

        Lenker til andre nettsteder eller til våre sosiale medier

        Vår nettside eller nyhetsbrev kan noen ganger inkludere koblinger til og fra andre nettsteder av våre partnere, annonsører og tilknyttede selskaper. Vær oppmerksom på at denne personvernreglene gjelder bare for denne nettsiden. Hvis du besøker noen av disse nettstedene, foreslår vi derfor at du leser sin egen personvernpolicy som vi ikke har noe ansvar for disse retningslinjene.

         

        Hvordan kontakte oss

        Hvis du har spørsmål om vår personvernregler eller har noen spørsmål til dine persondata, vennligst kontakt oss gjennom vår Kontakt skjema Eller ved å sende et brev til:
        Personvern, Perfekt Jeans ApS
        Abildvej 5a.
        5700 svendborg.
        Danmark.

         

        Endringer i vår private policy

        Vi beholder vår personvernregler under vanlig gjennomgang. Vi vil oppdatere eventuelle endringer på denne siden. Hvis det gjøres betydelige endringer, kontakter vi deg direkte via e-post, slik at du kan se gjennom endringene. 
        Kom igjen regelmessig for å sjekke endringer.

         

        Personvernreglene ble gjort 12. juni 2019.